perjantai 7. lokakuuta 2016

Valmistelua; maskeerausopiskelijoiden SM

Kyllä vain, päätin osallistua SM-kisoihin enkä tiedä oliko se iso virhe vai ei :D

Kilpailun aiheena on red carpet elikkä punainen matto. Mielestäni hieman tylsä aihe, turhan "normaali" maskeerauskisan aiheeksi. Meidän pitää miettiä mallillemme vaatteet, kampaus ja tarina etukäteen. Paikanpäällä meillä on puolitoista tuntia aikaa itse maskeeraukseen. Työn arvosteluperusteina on siisteys, värien käyttö, kokonaisuus jne.

Malliksi tähän kisaan pyysin erästä kaveriani, joka on joutunut kärsimään jo monesta kamalasta suunnittelumeikistä kasvoillaan. Onneksi hän ei ole siltikään lyönyt hanskoja tiskiin! Olen erittäin innoissani tästä projektista. Koko ajatus kilpailemisesta on jännittävä, sillä en ole koskaan kilpaillut missään. Kouluakin on käyty vasta pari kuukautta, toisaalta pelottaakin kun on vasta niin vähän kokemusta meikkaamisesta/maskeerauksesta.

Tämän kuvan nappasin Fb:stä, kuvasta näkee
 minkälaisella ns. catwalkilla mallini lopulta käveleekään.

Kisa pidetään Helsingissä I Love Me --messujen yhteydessä 23.10 (tervetuloa katsomaan) eli tässä ei ole enää kuin pari viikkoa aikaa. Eikä se luukki ole läheskään valmis. Sitä suunnitellessa, harjoitellessa ja muuotoksia tehdessä aika on kulunut nopeasti. Tekemistä taitaa riittää ihan vikoihin päiviin asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti