lauantai 3. syyskuuta 2016

meikattavana

Maanantaina me sitten meikkasimme ensi kertaa toisiamme. Opettaja arpoi parit, jonka jälkeen toinen sai ryhtyä töihin. Tarkoituksena oli ottaa selvää mitä kukakin jo osaa. En muistanut kysyä meikkaamiltani tytöiltä saisinko julkaista heidän kuviaan täällä, joten ajattelin kertoa "mallina" olemisesta.

Linjalaiseni meikkaama

Meikattavana oleminen oli minulle aivan uusi mielenkiintoinen kokemus. Ensinnäkin toisen toimintatapojen katselu livenä oli opettavaista yleensäkin meikkaamisen kannalta, toiseksi sai nähdä kuinka eri tyylillä omat kasvot voidaankaan saada meikattua.

Meidän vakituinen opettajamme on ollut sopivasti heti näin alkuun kipeänä, joten saimme sijaisen. Tämä opettaja päätti näyttää jonkun oppilaan avulla kuinka tehdään hyvä neutraali peruspohja, mutta myös miltä pohja näyttää kun tehdään yleisimpiä virheitä. Selkeyden ja havainnollisuuden vuoksi hän hieman liioitteni sen huonon puolen kanssa... Ehkä vähän liikaakin. :D

Minä olin se valittu oppilas.


Tältä näytin opettajan demostraation jälkeen.
Kaverini sanoi että näytin turpiinsaaneelta.

Linjalaiseni meikkaama

Meikkaamisen lisäksi olemme piirtäneet kuvataiteen tunnilla, opiskelleet tyylihistoriaa ja saaneet (ostaneet) itsellemme omat siveltimet.

Lopuksi kuvataiteentunnilla piirrettyä puolukkaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti