keskiviikko 17. elokuuta 2016

koulu alkaa!

Ensi maanantaina se sitten alkaa, opinnot maskeerauslinjalla. Olin onnistunut unohtamaan mitä kaikkea koulun alkaminen tarkoittaakaan.. Täysin uusi paikka ja uudet ihmiset. Tähän mennessä olen saanut käydä ala- ja yläasteen sekä lukion kotoa päin, mutta nyt muutan soluun kolmen muun henkilön kanssa. Päälimmäisenä murheenani on, osaanko ajaa perille ja mitä puen päälleni.



Entä se itse maskeeraus/meikkaus? No, paljon on opittavaa. Uskon että voisin olla todella hyväkin, minulla vain on kaikki tekniikat ja välineet hukassa. En osaa käyttää meikkivoiteita tai tehdä pohjustuksia. En tiedä mitä siveltimiä ja sieniä käytetään milloinkin. Kosmetiikkaosaston tavaroista en tiedä edes puolelle käyttötarkoitusta. Ainoa positiivinen asia tietämättömyydessäni lienee se, etten ole oppinut mitään vääriä tekniikoita. Toivoisin.

Yllä olevat kuvat löytyvät myös minun instagramista. Ylemmässä yritin jäljitellä Rich Genestin tatuointeja, ja alempi kuva on potkiaisista, joissa esitin Cruella De Viliä. Kuvien laatu on mitä on, mutta niistä hahmottaa mikä taitotasoni on nyt ennen opintoja. Keväällä nähdään onko kehitystä tapahtunut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti