maanantai 21. marraskuuta 2016

Koneella piirtäminen

Olen yrittänyt opetella tietokoneella piirtämistä. Mielestäni se on paljon vaikeampaa kuin miltä se näyttää, eri ominaisuuksien käytön opettelussa menee aikaa. Suosin edelleen perinteisiä piirtämiskeinoja, vaikka on tämäkin hauskaa!

En jaksa tehdä tarkkaa jälkeä,
 tykkään ihan tästä epäselvästä luonnosmaisuudestakin.

Kaikissa kuvissa käyttämäni ohjelma on Gimp 2.

Tämän hahmon olen ristinyt siniviivamuijaksi. Hänestä minulla on useampiakin luonnoksia, mutta tämä on viimeisin ja paras.

Tästä olin aluksi suunnitellut uutta banneria blogille, mutta saatuani työn valmiiksi, en ollutkaan tyytyväinen. Aina lopputulos ei vastaa olettamuksia. -Varsinkaan kun en kummemmin suunnittele, aloitan vain piirtämään.

Ps. Tänään saapuessani koululle huomasin unohtaneeni puhelimen kotiin. Saan nyt selvitä ilman sitä pari päivää, onneksi menen tällä viikolla jo torstaina takaisin. 


Kuitenkin julmaa siedätyshoitoa tämä ilman puhelinta eläminen. En pääse edes nettiin, ellen käytä koulun Wi-Fiä. Mainittakoon, että kämppäni on n. 5 km päässä opistolta. (Thank god nyt on kämppis paikalla joka jakaa netin.) Läppäri ei paljoa sydäntä lämmitä. Taidan harrastaa enemmänkin tätä koneella piirtelyä. Ehkä selviän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti